Holcim White, wit cement in zakkenHolcim innoveert en voegt Holcim White aan haar gamma toe. Dankzij de fusie met Lafarge hebben onze teams een zeer mooi wit cement aan ons gamma cementzakken kunnen touvoegen. Het biedt een reële toegevoegde waarde aan ondernemers en ontwerpers van stedelijke ruimtes en particulieren.
Holcim White, want het oog wil ook wat.

Holcim White is het ideale cement voor bouwwerken van wit beton. Het laat esthetische elementen perfect tot hun recht komen: bouwkundige elementen (vensterbanken, dorpels, trappen), outdoordecoratie, zwembaden en de omkleding ervan ... Verder is het ook geschikt voor witte voegmortel. Bovendien kan Holcim White perfect gecombineerd worden met kleurstoffen om gekleurd beton en mortel te maken.
Hoogwaardig cement

Holcim White is een portland kalksteencement. Zijn voornaamste bestanddeel is witte portlandklinker die zijn kleur bekomt door de afwezigheid van ijzer. De toevoeging van de kalksteenfiller verbetert de verwerkbaarheid van de producten die met dit cement gemaakt worden. Zo beantwoordt het aan de behoeften van professionals in de bouwsector en veeleisende doe-het-zelvers.
Holcim, al meer dan 100 jaar aan de top van de sector

Sinds zijn oprichting in 1911 blijft Holcim België voortdurend innoveren om hoogwaardig cement, aggregaten en beton aan de bouwsector aan te bieden. Hun cement in zakken, geproduceerd en verpakt in België, biedt efficiënte en praktische oplossingen voor professionals en particulieren. U vindt de nieuwe Holcim White cementzakken bij professionele handelaars in bouwmaterialen.

Meest Recente Posts

Schrijf u hier in & ontvang als eerste ons laatste nieuws per mail

In de kijker

Hoe kunnen wij u helpen?

Heeft u vragen of wenst u meer informatie over onze aankomende evenementen? Neem dan contact met ons op.

Contacteer Ons