Holcim Beton : Maintenance Supervisor Noord

Holcim België N.V. Met een aanwezigheid in 90 landen en activiteiten inzake cement, granulaten en beton, is LafargeHolcim de wereldleider inzake bouwmaterialen. De Groep stelt wereldwijd 100.000 werknemers tewerk. LafargeHolcim is binnen de sector dé referentie op R&D-vlak.
De Groep staat ten dienste van bouwers van individuele woningen tot de grootste en meest complexe projecten met een brede waaier van producten met een toegevoegde waarde, innoverende diensten en integrale bouwoplossingen.
Bovendien verbindt de Groep zich ertoe duurzame oplossingen te ontwikkelen om de bouw van gebouwen en infrastructuren te verbeteren en bij te dragen aan een betere levenskwaliteit. Gezondheid en Veiligheid is onze kernwaarde en geïntegreerd in alles wat we doen.


Maintenance Supervisor Noord

Voor onze betoncentrales in Vlaanderen, zijn we op zoek naar een (m/v):Maintenance Supervisor

Uw functie:
U beheert het onderhoud van onze betoncentrales in Merksem, Kieldrecht, Aarschot, Sint-Truiden, Overijse en Brussel en geeft verslag aan de Onderhouds Manager.
Uw eerste prioriteit is dat een centrale nooit stilvalt. U voert de periodieke inspecties van de centrales uit. Daarna, stelt u een lijst van de taken voor de mechaniekers of de externe bedrijven op.
U beheert en coördineert het werk van de mechanieker op site: u optimaliseert het werk, u analyseert de dagelijkse verslagen en u voert hun verlof in, enz..
U zorgt ervoor dat de uitrusting kwalitatief in verhouding staat tot de eisen van de algemene normen en tot die van ons bedrijf.
U beheert de verschillende ateliers met reserveonderdelen en de werkplaatsen van de centrales en u voert de aankopen uit volgens de vastgestelde procedures.
Veiligheid is primordiaal voor u! U respecteert de Gezondheids- & Veiligheidsprocedures en u verzekert dat uw medewerkers die ook naleven.
In het kader van ons performance systeem, voert u de half -en jaarlijkse gesprekken met uw directe medewerkers.

Uw profiel:
U behaalde een technisch diploma (elektromechanica, mechanica of elektrotechnisch) of heeft een gelijkwaardige ervaring van een tiental jaar.
U bent georganiseerd, methodisch en nauwkeurig.
Veiligheid is heel belangrijk voor u en u beschikt over de basiskennis in veiligheid.
U bent flexibel en bereid om tijdens het weekend en de sluitingsperiodes te werken indien noodzakelijk.

Ons aanbod:
Reële ontwikkelingsmogelijkheden ondersteund door een opleidingspolitiek op maat.
Aantrekkelijke loonvoorwaarden.

Stuur je CV naar www.holcim.be

Meest Recente Posts

Schrijf u hier in & ontvang als eerste ons laatste nieuws per mail

In de kijker

Hoe kunnen wij u helpen?

Heeft u vragen of wenst u meer informatie over onze aankomende evenementen? Neem dan contact met ons op.

Contacteer Ons