Dominique De Coster neemt Martens Wegenbouw over !Een fusie die leidt tot een complementair aanbod. Daarom neemt het 40-jarige familiebedrijf De Coster de aandelen over van wegenbouwer Martens. Zaakvoerders Dirk en Joke Martens blijven voorlopig de dagelijkse leiding voor hun rekening nemen.

Dominique De Coster legt uit: “Het is voor ons een unieke kans om Wegenbouw Martens onder onze vleugels te nemen. Zelf zijn we ook al jaren actief in de wegen-, riolerings- en infrastructuurwerken. Dankzij deze overname kunnen we onze krachten bundelen en ons marktaandeel vergroten.” Voor het team van Martens, zo’n 30 mensen sterk, verandert er niets door de nieuwe structuur.

De overname is een mijlpaal voor De Coster, net nu het 40-jarig bestaan wordt gevierd, en de stichter-zaakvoerder zijn persoonlijke aantal jaren op 60 heeft gezet. Dominique startte immers in 1979 als zelfstandig grondwerker en bouwde van daar de zaak verder uit tot een totaalaannemer van afbraakwerken tot recycling. In 2000 stapten zonen Tom, Rob, Bert en Jan officieel in de zaak. De groep telt vandaag 130 medewerkers.

Bron : Made in Limburg (Kurt Meers)

Meest Recente Posts

Schrijf u hier in & ontvang als eerste ons laatste nieuws per mail

In de kijker

Hoe kunnen wij u helpen?

Heeft u vragen of wenst u meer informatie over onze aankomende evenementen? Neem dan contact met ons op.

Contacteer Ons