Vandersanden Group zoekt een Product development engineer with an ideaVandersanden is een innovatief familiebedrijf dat op een mensgerichte en integere manier producten in de markt zet, en hierbij kwaliteit en duurzaamheid hoog in het vaandel draagt.

Onze R&D-afdeling binnen de business-unit "Brick Solutions" heeft de ambitie Vandersanden future-proof te maken. We kijken beyond the borders, we houden ervan onze grenzen te verleggen en steeds een stap verder te gaan. We zoeken naar talent dat ons laat verbazen en onze monden doet open vallen. Een talent dat baanbrekende ideeën genereert met oog voor kwaliteit en zin voor realiteit.

Waanzinnige CV's of diploma's zijn minder relevant. Vertel ons liever jouw verhaal, inspireer ons, facineer ons en overtuig ons van jouw kwaliteiten.

Spreekt je dit aan en ben je op zoek naar een uitdagende en afwisselende job? Zie je jezelf de bouwwereld op zijn kop zetten? Werk je graag vernieuwende ideeën uit van concept tot oplevering door je handen uit de mouwen te steken en zelfs vuil te maken? Ben jij de ideale blend tussen creativiteit, realiteit en projectmanager? Hou je van een zelfstandige manier van werken in een informele en enthousiaste sfeer, overgoten met vleugje humor?

Stuur ons dan jouw idee op en presenteer jezelf snel aan ons!

Vandersanden NV, t.a.v. Ine Jans, HR-medewerker, i.jans@vandersanden.com. Voor meer informatie over deze functie kun je terecht op het nummer 089 560 268.


Meest Recente Posts

Schrijf u hier in & ontvang als eerste ons laatste nieuws per mail

In de kijker

Hoe kunnen wij u helpen?

Heeft u vragen of wenst u meer informatie over onze aankomende evenementen? Neem dan contact met ons op.

Contacteer Ons