Aluminium designradiatoren van Vasco, nu ook elektrischAluminium designradiatoren evolueren !

Elektrische verwarming is hot. Jaar na jaar stijgt de vraag van installateurs én eindklanten naar innovatieve elektrische verwarmingsoplossingen. Logisch, want in onze steeds beter geïsoleerde huizen, alsmaar meer uitgerust met fotovoltaïsche panelen, vormt elektrische verwarming een duurzame en kostenefficiënte, oplossing.

Vasco breidt haar collectie elektrische radiatoren verder uit. Met de nieuwe elektrische aluminium designradiatoren Oni-EL en Beams Mono-EL introduceert Vasco ongeëvenaard topdesign in elektrische verwarming. Dankzij de snelle reactietijd koppelen de Beams Mono-EL en Oni-EL alle voordelen van elektrisch verwarmingscomfort aan een uitgepuurd design. Beide modellen zijn beschikbaar in het uitgebreide Vasco-kleurengamma.

Beams Mono Elektrisch

Met zijn snelle reactietijd koppelt de Beams Mono-EL alle voordelen van elektrisch verwarmingscomfort aan een uitgepuurd design. Beams Mono bestaat uit 1 of meerdere verticale profielen (breedte 150 mm) en is een aanrader voor wie houdt van een minimalistische look!

Klik hier om Beams Mono-EL te bekijken op vasco.eu.


Oni Elektrisch

Oni, de dunste Vasco-radiator ooit (slechts 8 mm dun) is nu ook beschikbaar in 2 elektrische varianten: type O-NP-EL met vlakke voorplaat en type O-P-EL met handige uitsparingen om handdoeken makkelijk te drogen. Met zijn snelle reactietijd koppelt de Oni-EL alle voordelen van elektrisch verwarmingscomfort aan een uitgepuurd design.


Klik hier om Oni-EL te bekijken op vasco.eu.


Meest Recente Posts

Schrijf u hier in & ontvang als eerste ons laatste nieuws per mail

In de kijker

Hoe kunnen wij u helpen?

Heeft u vragen of wenst u meer informatie over onze aankomende evenementen? Neem dan contact met ons op.

Contacteer Ons