Schrijf je vandaag nog in ! Superblocs van URA en BOGDAN & VAN BROECK


Bouw Info Limburg presenteert op 21/11/2019 een infosessie waar de de nieuwe ambitie van collectief wonen nl. CoHousing wordt belicht vanuit het standpunt van URA en BOGDAN & VAN BROECK.

Practical Cases :
Superbloks van URA en BOGDAN & VAN BROECK


Bouw Info Limburg (BIL), hét Limburgs bouwplatform voor professionals, organiseert maandelijks een netwerkevent waar bouwprofessionals zowel informatief als culinair verwend worden. In het kader van de tentoonstelling Housing Apart Together organiseert Bouw Info Limburg het netwerkevent van 21 november in samenwerking met Architectuurwijzer in C-mine cultuurcentrum Genk.

De architecten van BOGDAN & VAN BROECK en van URA komen hun projecten uit de tentoonstelling ‘Housing Apart Together’ toelichten. Zowel het Bijgaardehof in Gent als ‘t Wisselspoor in Leuven overtreffen de schaal van een ‘klassiek’ cohousingproject en tonen een nieuwe ambitie voor het collectief wonen. Het spreekt voor zich dat de tentoonstelling op die avond tevens geopend zal zijn !


Collectief wonen is een trend die zijn opmars niet mist. Meer en meer projecten worden onder deze woonvorm vergund. Naast de gevolgen van de historische wantoestanden die ‘wildwonen’ met zich meebracht, zijn er ook hedendaagse tendensen die ervoor zorgen dat de heersende Vlaamse wooncultuur danig onder druk komt te staan.

Na de lezingen nodigen Bouw Info Limburg alle gasten uit op een walking diner met netwerkmoment.

Deze avond is bedoeld voor architecten, bedrijfsleiders, aannemers, calculators en andere bouwprofessionals. Deelname is gratis.

Noteer alvast 21 november 2019 in je agenda. Locatie : C-Mine Cultuurcentrum GENKMeest Recente Posts

Schrijf u hier in & ontvang als eerste ons laatste nieuws per mail

In de kijker

Hoe kunnen wij u helpen?

Heeft u vragen of wenst u meer informatie over onze aankomende evenementen? Neem dan contact met ons op.

Contacteer Ons