Verticaal geplaatste sidings zijn de nieuwe trend


Gevelstroken zie je bijna altijd horizontaal geplaatst, ze worden dan ofwel in elkaar geklikt of met een kleine overlap bevestigd. De nieuwste trend in de wereld van de gevels is de verticale plaatsing. Alle mogelijkheden en voordelen van de gekende Cedral sidings blijven behouden, maar de verticaliteit biedt wel nieuwe perspectieven.

Verticale plaatsing
De Cedral sidings kunnen op verschillende manieren geplaatst worden. Je hebt altijd de keuze tussen Cedral Click (met het tand-en-groefsysteem) en Cedral Lap (met een kleine overlap). Beide mogelijkheden kunnen zowel horizontaal als verticaal toegepast worden. De verticale plaatsing laat nog een derde mogelijkheid toe: alternerend, waarbij de sidings dus afwisselend op en onder elkaar bevestigd worden.

Waarom kiezen voor Cedral?
Nieuwbouw of renovatie? Met Cedral-stroken zijn de mogelijkheden bijna eindeloos. De sidings zijn verkrijgbaar in een brede waaier van 22 standaardkleuren, telkens met een houtnerfstructuur (Wood) of een licht getextureerde afwerking (Smooth). Zodra ze geplaatst zijn, volstaat het om ze met een sopje af te spoelen indien nodig. Bovendien hoef je de stroken niet te (her)schilderen, aangezien ze meerdere verflagen gekregen hebben tijdens het productieproces.

Duurzaam vezelcement
De Cedral gevelstroken zijn gemaakt van vezelcement, een hoogwaardig en duurzaam materiaal dat bestaat uit Portlandcement, zand, kalk en houtvezels. Dankzij de meerlagige vezelstructuur hebben de vezelcementstroken de hardheid van steen, maar zijn ze toch zo makkelijk te verwerken als hout. Een gevel met Cedral beschermt je woning tegen koude, weer en wind. Daarnaast zijn de stroken bestand tegen vele levende organismen zoals schimmels, bacteriën en ongedierte. Onze bouwmaterialen uit vezelcement zijn onbrandbaar en hebben een uitstekende brandreactieklasse van A2-s1, d0.

Gratis kleurstaal
Je favoriete Cedral-kleur eens in het daglicht bekijken? Vraag een gratis kleurstaal aan via de website: www.cedral.world Je vindt er meteen ook de link naar onze Cedral-brochure. Veel succes!

Meest Recente Posts

Schrijf u hier in & ontvang als eerste ons laatste nieuws per mail

In de kijker

Hoe kunnen wij u helpen?

Heeft u vragen of wenst u meer informatie over onze aankomende evenementen? Neem dan contact met ons op.

Contacteer Ons