Samen gaan we voor langdurig mooie gevels - schrijf je vandaag nog in !


SAMEN GAAN WE VOOR LANGDURIG MOOIE GEVELS


Hydrofuge van gevelstenen


Fabrikant, architect of verwerker, ieder op zijn vakgebied doet zijn uiterste best om mooie projecten te realiseren. Gebouwen waar we trots op mogen zijn. Het is ontluisterend om vaak vast te stellen dat gevels na enkele jaren besmeurd zijn met vervuilingen van diverse aard: groenafzettingen, stof en vuil, uitbloeiingen, zelfs vergipsing.Vandersanden adviseert om die reden al geruime tijd om gevels na de uitvoeringswerken te impregneren en zodoende te beschermen voor dergelijke types van vervuiling.

Maar Vandersanden gaat verder …


Duurzaam ondernemen is één van de kernwaarden die ons drijft in verdere ontwikkelingen. Een langdurig mooie gevel vloeit hier als een logisch gegeven uit voort. Vandersanden streeft ernaar om alle kleuren die “gevoeliger” blijken te zijn voor dergelijke vervuilingen, al onmiddellijk na de productie te beschermen met een impregnerend middel.


De 4 zichtzijdes van deze gevelstenen zijn waterafstotend dankzij een coating met een watergedragen siliconenproduct. Dit product is gemaakt van kwartszand en bevat geen giftige stoffen. Bovendien worden ook geen giftige stoffen gevormd. De indringdiepte van het product bedraagt 5 tot 20mm. Deze coating beschermt de gevelsteen tegen vervuiling en vergipsing en zorgt voor langdurig mooie gevels.

Ontdek alles over de visie van Vandersanden en wat deze geïmpregneerde gevelstenen nu juist zijn op deze inspirationele sessie.
Inschrijven

Schrijf je vandaag nog in voor de info-netwerksessie van 16 januari 2020 !


Locatie : Riemsterweg 300 Bilzen

Deze avond is bedoeld voor architecten, bedrijfsleiders, aannemers, calculators en andere bouwprofessionals. Deelname is gratis.


Meest Recente Posts

Schrijf u hier in & ontvang als eerste ons laatste nieuws per mail

In de kijker

Hoe kunnen wij u helpen?

Heeft u vragen of wenst u meer informatie over onze aankomende evenementen? Neem dan contact met ons op.

Contacteer Ons