Limburg boven op de FEMA Awards 2020 !Gisteren werden er naar jaarlijkse gewoonte enkele prestigieuze prijzen uitgereikt, de FEMA Awards.

Alle sektorgenoten konden in de weken die vooraf gingen aan het Award- event van gisteren doorgeven wie voor hen mocht worden geselecteerd om mee te dingen naar de gegeerde FEMA Award.

In de sekor van fabrikanten bouwmaterialen werd al snel duidelijk dat onze Limburgse provincie een grote kans maakte om één Award binnen te halen. Van de 5 genomineerden waren immers twee Limburgse familiebedrijven geselecteerd : Vandersanden Group en Ebema !

Deze laatste mocht gisteren alweer, voor de 4de keer, een FEMA Award in de lucht steken. De moderator van de avond wilde van Sonja Cuypers (Ebema) wel eens weten welk geheim ingrediënt Ebema gebruikt om deze trofee alweer mee naar Zutendaal te nemen. 'Een gedreven ploeg van mensen, aangevuld met kwalitatieve produkten' blijkt het peper en zout te zijn !

In de sektor van leveranciers van bouwmaterialen (Vlaanderen) werd niemand minder dan Hendrickx Bouwmaterialen uit Bekkevoort als primus naar voor gebracht. Ook hier krijgen we te horen dat de specerijen voor het winnen van zulk een Award liggen in het klantgerichte, familiale karakter.

Over de taalgrens draaide de stemming voor beste leverancier van bouwmaterialen (Wallonië) anders uit dan verwacht. Het hoogste podium werd hier gedeeld met een ex-aequo, ook hier staan de familiale waarden zij aan zij. Winnaars Thiébaut en Groupe Gobert.

Bouw Info Limburg is zeer tevreden en fier dat 2 van hun fabrikanten werden erkend als zeer sterk presterend in hun sektor.


Meest Recente Posts

Schrijf u hier in & ontvang als eerste ons laatste nieuws per mail

In de kijker

Hoe kunnen wij u helpen?

Heeft u vragen of wenst u meer informatie over onze aankomende evenementen? Neem dan contact met ons op.

Contacteer Ons