De naakte waarheid in cijfers en duiding , is de bouwsector in gevaar in 2021 ?

 
Ondanks de heersende pandemie willen we jullie uitnodigen op ons komend BiL Event. Het virus zorgt ervoor dat deze niet in de vertrouwde omgeving zal plaatsvinden maar virtueel zal worden gebracht.
We deden beroep op de magische 'kristallen bol' van onze sprekers, minister van Mobiliteit en Openbare werken, Lydia Peeters, en Essenscia (Bieke Gepts) om jullie correct te informeren over het reilen en zeilen in de bouwsector anno 2021 - 2022.

Essenscia - Meten is weten In de pers vernemen we regelmatig dat de bouwsector een slecht jaar tegemoet gaat, is dit zo ? Moeten we rekening houden met een slechte nabije toekomst ?

We vroegen Essenscia om alle cijfers toe te lichten zodat we een klaar beeld kunnen vormen van wat ons te wachten staat.

Minister van Mobiliteit en Openbare Werken - RelanceplanMinister van Mobiliteit en Openbare werken, Lydia Peeters, zal aansluitend de relancemaatregelen voor onze sector uiteenzetten.

Netwerkmoment

Het spreekt voor zich dat we als Bouw Info Limburg elke gelegenheid vastnemen om iedereen in de bouwsector korter bij elkaar te brengen. Zelfs virtueel zullen we hieraan aandacht geven in onze 'netwerk rooms' waar we de besproken onderwerpen kunnen bespreken en onze deelnemers met elkaar laten kennismaken. 'Netwerken anno voorjaar 2021'


De naakte waarheid in cijfers en duiding, is de bouwsector in gevaar in 2021 ?

DONDERDAG 25 02 2021 om 19 UUR STIPT
Einde 21u00

Deze sessie zal virtueel plaatsvinden via Zoom. 
Na je inschrijving ontvang je een persoonlijke login hiervoor.
Bouw Info Limburg (BIL), hét Limburgs bouwplatform voor professionals, organiseert maandelijks een netwerkevent waar bouwprofessionals zowel informatief als culinair verwend worden.

Meest Recente Posts

Schrijf u hier in & ontvang als eerste ons laatste nieuws per mail

In de kijker

Hoe kunnen wij u helpen?

Heeft u vragen of wenst u meer informatie over onze aankomende evenementen? Neem dan contact met ons op.

Contacteer Ons