Wereldspeler in vezelcement producten vervoegt Bouw Info Limburg !We zijn verheugd te mogen aankondigen dat ons netwerk uitbreidt. SVK, wereldspeler in vezelcement producten zal zijn steentje bijdragen aan ons bouwplatform.

Wereldspeler in vezelcement producten

Sinds 1905 is SVK in Sint Niklaas reeds bezig met het produceren van bouwmaterialen.Vandaag is het uitgegroeid tot een wereldspeler op gebied van het produceren van vezelcement producten. Daaronder horen golfplaten, leien en gevelplaten. SVK is nog steeds een familieonderneming die sterk inzet op productinnovatie en design om het voortouw te nemen in nieuwe ontwikkelingen op het gebied van duurzaamheid, kleur- en afwerkingsmogelijkheden en energie-efficiëntie.

Parnership

SVK is een flexibele partner voor duurzame gevel- en dakoplossingen. Samen met onze enthousiaste en bekwame medewerkers staan wij voor een duurzaam en kwalitatief product. Door een gerichte, pro-actieve aanpak spelen we in op de noden en de verwachtingen van onze klant. We streven naar een efficiënt energie- en grondstoffenverbruik om het milieu minimaal te belasten.

Duurzaam ondernemen 

Welzijn op het werk, met name arbeidsveiligheid, gezondheid, arbeidshygiëne, ergonomie, psychosociale belasting en leefmilieu, is voor SVK een essentieel onderdeel van onze bedrijfsvoering. De gezondheid en veiligheid van onze medewerkers zijn voor ons basiswaarden en hebben absolute prioriteit.

Innovatie

SVK streeft ernaar voorkeurspartner te zijn van voorschrijvers, verwerkers en verdelers. Door verder te investeren in vezelcement toepassingen die de creativiteit van zowel voorschrijvers als verwerkers stimuleren, beoogt SVK een groei in zowel de residentiële als niet-residentiële markt van (geventileerde) gevels en hellende daken.

Meest Recente Posts

Schrijf u hier in & ontvang als eerste ons laatste nieuws per mail

In de kijker

Hoe kunnen wij u helpen?

Heeft u vragen of wenst u meer informatie over onze aankomende evenementen? Neem dan contact met ons op.

Contacteer Ons