Verstandig omspringen met energie - tips & tricks met Reynaers Aluminium !

 


Verstandig omspringen met energie met Reynaers Aluminium

De laatste maanden zijn onze energiefacturen sterk gestegen. Daarom moeten we op zoek naar manieren om energie te besparen. De beste manier om energie te besparen is door je huis goed te isoleren, bijvoorbeeld door de ramen te vervangen. Ramen en deuren hebben namelijk een grote invloed op je energieverbruik. Wist je dat 10 tot 40% van een gevel uit glas bestaat? Dat is een groot oppervlak waarbij veel warmte verloren kan gaan. Het is dus belangrijk om bij het isoleren van je gevel ook aan de ramen te denken. Deuren en ramen moeten in overeenstemming zijn met de isolatie die je aan de gevel aanbrengt. Een goede isolatie zorgt namelijk voor een aangenaam binnenklimaat.

Energie besparen met aluminium als materiaalkeuze 


Wat je renovatie- of bouwproject ook is, aluminium is altijd een goed idee.
Reynaers Aluminium systemen garanderen een hoog isolatieniveau, zelf tot passiefbouw. Strikte luchtdichtheid en thermische isolatie garanderen een aanzienlijke vermindering van het warmteverlies.
Daardoor wordt je huis energie-efficiënter en bespaar je meteen op je energiefactuur. Bovendien draag je bij aan de strijd tegen de opwarming van de aarde.
De profielen van Reynaers Aluminium hebben een levensduur van meer dan 30 jaar. Ze roesten niet, vergaan niet en zijn vormvast. Een keuze voor het leven dus! Daarnaast zijn ze bijzonder makkelijk te onderhouden. Het is voldoende om ze een paar keer per jaar schoon te maken met water en een schoonmaakmiddel. Bovendien is aluminium 100% recycleerbaar zonder aan kwaliteit in te boeten.


Klaar voor de toekomst met MasterLine en MasterPatio van Reynaers Aluminium


Vanaf 2030 moeten alle woningen voldoen aan het energielabel D en vanaf 2050 zal je woning moeten voldoen aan het energielabel A of A+. MasterLine ramen en deuren en MasterPatio schuiframen zijn een uitstekende keuze om deze doelstellingen te halen. Beide oplossingen zorgen ervoor dat je woning, voor wat betreft het schrijnwerk, zal voldoen aan het energielabel D (verplicht vanaf 2030). Daarom zijn ze ideaal voor renovatieprojecten. Voor nieuwbouw (lage-energiewoning of passiefbouw) kan je voor dezelfde producten kiezen om te voldoen aan de actuele eisen. Voor een extra geïsoleerde woning met energielabel A of A+, kies je voor de High Insulation versies: MasterLine 8 HI+ of MasterLine 10 voor ramen en deuren en de MasterPatio HI voor de schuiframen en dit allemaal in combinatie met drievoudige beglazing.

Aluminium profielen zijn niet alleen duurzaam, maar ook esthetisch


Aluminium is een stevig materiaal dat grote ramen met slanke profielen mogelijk maakt. Zo geniet je van veel natuurlijk lichtinval en een wijd zicht. Bovendien kan je de profielen afwerken naar keuze. Zo zijn de Reynaers Aluminium oplossingen verkrijgbaar in alle RAL-kleuren én in een brede waaier van afwerkingen. Of het nu gaat om een industriële, moderne of klassieke stijl, aluminium past perfect in elk type woning!


©BAO Architecten

Gratis isolatie upgrade in oktober 

Op de BIS beurs kan je alle duurzame oplossingen van Reynaers Aluminium komen ontdekken en krijg je advies van het team. Bovendien geniet je tijdens de maand oktober van een gratis isolatie upgrade op ramen, deuren en veranda’s van Reynaers Aluminium. Voor de prijs van een standaard Reynaers Aluminium systeem ontvang je gratis het HI (High Insulation) systeem. 

Actie geldig tot 31 oktober 2022 bij de vakman in jouw buurt.

Meest Recente Posts

Schrijf u hier in & ontvang als eerste ons laatste nieuws per mail

In de kijker

Hoe kunnen wij u helpen?

Heeft u vragen of wenst u meer informatie over onze aankomende evenementen? Neem dan contact met ons op.

Contacteer Ons