Als dakwerker zelf je kraan vervoeren en in 30 minuten aan het werk ? Schrijf je gratis in voor de voorstelling op het komend BiL event !De Opti-kraan is eenvoudig te vervoeren, op te stellen en te bedienen. Door de uitstekende performantie is dit een uiterst aantrekkelijke oplossing voor iedereen die op zoek is naar tijdsbesparing, efficiëntie en comfort. De Opti-kraan kan met een maximale capaciteit van 1.500 kg gewichten tillen tot 360 kg aan het uiteinde van de giek, afhankelijk van de configuratie. Ondanks zijn eenvoud is de Opti-kraan een zeer veelzijdige machine op bouwplaatsen: 

Met vier mogelijke configuraties en de keuze tussen een getopte of een horizontale giek biedt de Opti een oplossing voor vele situaties. Een kleine afstempeling en een korte zwenkradius verzekeren dat de

kraan past op de meest krappe locaties, terwijl nog steeds een haakhoogte van 19,5 m wordt bereikt.Een allesomvattende set waardevolle opties breidt het aantal mogelijke toepassingen verder uit. Stel u nu eens voor:  u kunt uw Opti-kraan achter uw standaard pick-uptruck hangen, hem naar de bouwplaats trekken en binnen 30 minuten aan het werk hebben met slechts één persoon.

Ja, zo eenvoudig is het !

Uperio stelt met veel trots zijn Opti Optimum Crane voor op het komende Bouw Info Limburg event in november. 

Zoals altijd zal de Bouw Info Limburg infosessie worden afgesloten met een aangenaam netwerkmoment voor de bouwprof, vergezeld van een walking diner.

Inschrijven is gratis, doch verplicht.

17.11.2022

Plaats van event : Riemsterweg 300 3740 Bilzen

Aanvang 18u30

SCHRIJF HIER IN 

Meest Recente Posts

Schrijf u hier in & ontvang als eerste ons laatste nieuws per mail

In de kijker

Hoe kunnen wij u helpen?

Heeft u vragen of wenst u meer informatie over onze aankomende evenementen? Neem dan contact met ons op.

Contacteer Ons