Laatste plaatsen, schrijf je vandaag nog in voor onze sessie van 17.11.2022

Gunstige fiscale regimes voor je familiebedrijf ? - Lode Vos (Adlex)


Ongeveer 80% van alle Belgische bedrijven zijn familiebedrijven. Niet alleen vertegenwoordigen zij het grootste aandeel in tewerkstelling, maar zij zijn ook goed voor 33% van het Bruto Binnenlands Product. Het is in ieders belang dat deze bedrijven kunnen groeien, en vervolgens kunnen overgaan op de volgende generatie.
Mr. Lode Vos, advocaat bij Adlex Advocaten en Bemiddelaars en gespecialiseerd in het ondernemings- en vennootschapsrecht, zal op 17 november 2022 een toelichting geven over hoe uw familiebedrijf kan genieten van een fiscaal gunstregime bij de overdracht aan de volgende generatie. 

Uperio/Arcomot stelt met veel trots zijn Opti Optimum Crane voor. - David Janssen (Uperio)


De Opti-kraan is eenvoudig te vervoeren, op te stellen en te bedienen. Door de uitstekende performantie is dit een uiterst aantrekkelijke oplossing voor iedereen die op zoek is naar tijdsbesparing, efficiëntie en comfort. De Opti-kraan kan met een maximale capaciteit van 1.500 kg gewichten tillen tot 360 kg aan 
het uiteinde van de giek, afhankelijk van de configuratie. Ondanks zijn eenvoud is de Opti-kraan een zeer veelzijdige machine op bouwplaatsen.

Designing with daylicht in mind - Joël Sels 


Het lijkt misschien voor de hand liggend, alomtegenwoordig, gemakkelijk en gratis, maar ook hier ligt zijn handicap: Daglicht is zo evident dat we geneigd zijn het te vergeten in ons ontwerpproces. Als we er dan aandacht aan willen besteden, zijn we vaak de weg kwijt: oriëntatie van het gebouw, OK; maar berekenen hoeveel Lux we zullen hebben,... het kwantificeren?  

Diverse onderwerpen die in het daglicht worden gesteld. Het belooft een leerrijke en aangename netwerk avond te worden.

Zoals altijd zal de Bouw Info Limburg infosessie worden afgesloten met een aangenaam netwerkmoment voor de bouwprof, vergezeld van een walking diner.

Inschrijven is gratis, doch verplicht.

17.11.2022
Plaats van event : Riemsterweg 300 3740 Bilzen
Aanvang 18u30

SCHRIJF HIER IN Meest Recente Posts

Schrijf u hier in & ontvang als eerste ons laatste nieuws per mail

In de kijker

Hoe kunnen wij u helpen?

Heeft u vragen of wenst u meer informatie over onze aankomende evenementen? Neem dan contact met ons op.

Contacteer Ons