Johan Debruchgrave wordt nieuwe CEO van Vandersanden.


Johan Deburchgrave volgt Rudi Peeters op als CEO van Vandersanden, het grootste baksteenproducerende familiebedrijf in Europa. Deburchgrave, momenteel nog Chief Strategy Officer bij Unilin Group, neemt de fakkel over vanaf 1 januari 2024. Hij zal de voortrekkersrol van Vandersanden verderzetten op vlak van innovatie, digitalisering en duurzaamheid, rekening houdende met de complexe huidige marktsituatie.

Johan Deburchgrave wordt vanaf 1 januari 2024 de nieuwe CEO van baksteenfabrikant Vandersanden. Deburchgrave bekleedde in de loop van zijn carrière leidinggevende functies bij bedrijven als Etex en IVC Group. Alles samen heeft hij meer dan dertig jaar ervaring in de bouwgerelateerde industrie. Momenteel is hij Chief Strategy Officer bij Unilin Group.

Wij hebben voor Johan gekozen omdat hij vanuit zijn vorige functies een rijke ervaring heeft binnen de bouwsector en de productieomgeving, steeds in een internationale omgeving. Daardoor weet hij als geen ander wat onze klanten nodig hebben”, zegt bestuursvoorzitter Lucas Vandersanden. “Hij past helemaal binnen de cultuur van het familiebedrijf Vandersanden. We zijn er zeker van dat hij Vandersanden niet enkel door de moeilijke periode in de bouwsector zal gidsen, maar tegelijk de uitgetekende strategie zal implementeren om Vandersanden in de toekomst nog sterker te maken.

Lucas Vandersanden (Bestuursvoorzitter)


Meest Recente Posts

Schrijf u hier in & ontvang als eerste ons laatste nieuws per mail

In de kijker

Hoe kunnen wij u helpen?

Heeft u vragen of wenst u meer informatie over onze aankomende evenementen? Neem dan contact met ons op.

Contacteer Ons