Schrijf je vandaag nog in voor de laatste plaatsen !


Als we spreken over energietransitie gaat dat vaak hand in hand met "we moeten van het gas af". Maar wat betekent dat nu eigenlijk? Is dat moeilijk? Of onmogelijk? En wat kan ik ertoe bijdragen? Hoeveel energie gebruiken we nu eigenlijk en welke invloed heeft het op de technieken die we morgen in onze gebouwen moeten installeren? Hebben we überhaupt nog technieken nodig als alle gebouwen toch klimaatneutraal zijn?  

We nodigde Frederik Loeckx, Managing Director van FLUX50, uit om een overzicht te geven van wat we kunnen verwachten en waarmee we rekening dienen te houden in ons ontwerp en uitvoering van de woning van vandaag en in de toekomst.

Flux50 is de ledenorganisatie die Vlaanderen helpt internationale erkenning te verwerven als Smart Energy Region. Flux50 faciliteert sectoroverschrijdende samenwerking tussen energie-, IT- en bouwbedrijven om de concurrentiekracht van de Vlaamse slimme energie-industrie te vergroten in de transitie naar koolstofarme systemen.  

Naar maandelijkse gewoonte verzorgen we niet alleen een top presentatie in oktober maar ook bieden we ook een netwerkmoment aan vergezeld van een walking diner.

Inschrijven voor dit event is gratis, doch verplicht.

Donderdag 19 oktober 2023

Aanvang 18u00  Einde voorzien 23u30

Eventlocatie : Riemsterweg 300 3740 Bilzen

Dit event is reeds voorbij.
De energietransitie is een must voor elke ondernemer en vrij beroep. Wie niets doet of blijft uitstellen, verliest niet alleen tijd maar vooral voordeel op heel wat vlakken.

Bank van Breda


Meest Recente Posts

Schrijf u hier in & ontvang als eerste ons laatste nieuws per mail

In de kijker

Hoe kunnen wij u helpen?

Heeft u vragen of wenst u meer informatie over onze aankomende evenementen? Neem dan contact met ons op.

Contacteer Ons