MasterPatio – meesterlijk slank, strak én superisolerend schuifsysteem


Schuiframen combineren state-of-the-art prestaties met een aantrekkelijke esthetiek. Onze toonaangevende en technisch geavanceerde systemen zijn dé perfecte oplossing om een prachtig uitzicht te creëren. Zo laten ze de buitenwereld binnen, voor een gevoel van ruimte en eenheid met de omgeving.

Ontdek de veelzijdigheid van MasterPatio

MasterPatio is ontwikkeld om comfort op elk niveau, strakke esthetiek tot in de details, duurzame inspanningen, en onbeperkte ontwerpvrijheid te combineren. MasterPatio heeft een bijzonder slank en strak ontwerp. Dit zorgt voor meer natuurlijk lichtinval waardoor grotere glaspartijen mogelijk zijn. Bovendien is deze oplossing dankzij de sterke energieprestaties geschikt voor lage-energie of passieve gebouwen, én zijn robuustheid maakt het de perfecte keuze voor hoogbouw.

Complete geveloplossing, afgestemd op Reynaers Aluminium systemen

Dankzij de naadloze integratie met onze andere systemen voor gevels en ramen & deuren transformeert MasterPatio van een schuifsysteem tot een totale geveloplossing, waardoor je in alle omstandigheden over een volledige designvrijheid beschikt.

De consistente afwerking en energiezuinige prestaties resulteren in een toekomstbestendige bouwcomponent, klaar voor zowel hoogbouw- als particuliere woonprojecten. Je kunt MasterPatio zelfs combineren met onze ConceptWall gevels en MasterLine ramen en deuren om één strakke bouwschil te creëren.Eindeloos veel ontwerpcombinaties mogelijk

Verder is MasterPatio ontworpen om meer te zijn dan een schuifraam, zo zijn combinaties met vaste panelen, open hoeken, geïntegreerde plissé vliegenramen en ventilatieopeningen allemaal mogelijk.

Vooral bij renovatieprojecten kunnen een paar subtiele ontwerpkeuzes het verschil maken. Wil je grotere gebouwbreedtes bedekken? MasterPatio is een modulair multi-rail systeem dat tot acht bewegende ventilatieopeningen kan hebben die altijd gemakkelijk te bedienen zijn. Als je op zoek bent naar een nette en volledig verborgen verbinding, dan is de Pocket-oplossing wellicht de juiste keuze. De ventilatievleugel schuift discreet in de muur en opent jouw woning voor een onbelemmerd uitzicht.

Als je gebouw een nog betere (rolstoel)toegankelijkheid vereist, kunnen de varianten met lage drempel of zonder drempel het leven een stuk eenvoudiger maken. Ook motorisatie faciliteert de bediening voor een optimale bereikbaarheid. Met één druk op de knop bedien je ventilatieopeningen tot 500 kg moeiteloos.

Hoogisolerend systeem met sterke prestaties

Aluminium en hoogwaardige afwerkingen zijn eigenschappen die al onze systemen hebben. Met MasterPatio gaan we nog een stap verder. Een van de belangrijkste redenen voor de populariteit van het systeem is zijn duurzame karakter. Op materiaalniveau is MasterPatio een circulaire oplossing die bestaat uit toekomstbestendige componenten, vervaardigd met zo weinig mogelijk productieafval. De gerecyclede isolatiestrips en duurzame aluminium profielen hebben het systeem het Cradle to Cradle® certificaat opgeleverd.

Bij hoogwaardige componenten horen natuurlijk ook uitstekende prestaties. MasterPatio biedt uitzonderlijk comfort en kan worden gebruikt in allerlei energie-efficiënte bouwprojecten. De variant "High Insulation +" kan zelfs het isolatieniveau van een Passiefhuis bereiken!

Het systeem kan een waterdichtheid tot 1200Pa voor ultiem comfort bereiken. MasterPatio presteert uitstekend op akoestiek, waardoor het uiterst geschikt is voor projecten in een stedelijke omgeving. Bovendien kan MasterPatio dankzij zijn uitstekende prestaties gebruikt worden in hoogbouwprojecten. Deze combinatie van uitstekende prestaties en een toekomstbestendig ontwerp is dan ook de reden waarom we MasterPatio "de volgende generatie schuifsystemen" noemen.

Meest Recente Posts

Schrijf u hier in & ontvang als eerste ons laatste nieuws per mail

In de kijker

Hoe kunnen wij u helpen?

Heeft u vragen of wenst u meer informatie over onze aankomende evenementen? Neem dan contact met ons op.

Contacteer Ons