Hoe je gebouw brandveiliger bouwen ?


We krijgen de laatste tijd jammer genoeg meer en meer slechte berichtgeving in het nieuws aangaande het brandveilig bouwen van kantoren, appartementen en woningen. Wat kunnen we doen in de ontwerp en bouwfase van een gebouw om ons hiertegen te wapenen ? We nodigde Gyproc uit om hun oplossingen voor te stellen tijdens het komende Bouw Info Limburg evenement.

Schrijf je vandaag nog in voor de infosessie van mei  !

Bescherm je metalen liggers

Gyproc® FireBloc ® gipskartonplaten maken het mogelijk om stalen kolommen en liggers eenvoudig brandveilig te beschermen. Als er brand uitbreekt in een gebouw, stijgt de temperatuur snel en neemt de sterkte van het staal af. Stalen constructies worden daarom bekleed, waardoor mensen de tijd hebben om het gebouw te verlaten. Er zijn strenge eisen verbonden aan de bekleding én het aantal minuten dat de bekleding moet verdragen.

Gyproc heeft hiervoor een nieuwe plaat ontwikkeld , de duurzame FIREBLOC S®, een met glasvezelversterkte gipskartonplaat, dit systeem en hoe eenvoudig te gebruiken & verwerken zal door Regio Manager Koen Van Wezemael met trots worden voorgesteld op deze boeiende netwerkavond. 

Gyproc Belgie
Gyproc Belgie

Verder overloopt Isover® glaswol isolatie en nieuwigheden…kortom … een must voor aanwezigen!

Heb je genoeg van de ongewenste kunstwerkjes op je gevel?

Soms mooi, dikwijls vervelend !
Soms mooi, dikwijls vervelend !

"Graffiti kan je gevel snel transformeren van een nette en verzorgde uitstraling naar een ongewenste stedelijke 'kunstgalerie'. Het kan frustrerend zijn om voortdurend te moeten kijken naar de ongewenste 'kunstwerken' die je pand ontsieren. Maar maak je geen zorgen, er is een oplossing voor dit veel voorkomende probleem. ZEP INDUSTIRES biedt effectieve producten aan voor het verwijderen van graffiti, waarmee je je gevel in geen tijd weer naar zijn oorspronkelijke staat kunt herstellen. Zeg vaarwel tegen de ongewenste graffiti en hallo tegen een propere en professionele uitstraling."

DONDERDAG 16.05.2024 - Bilzen

Begin  18:00

Einde 23u30

Het belooft een inspirerende avond te worden, waar we samen kunnen netwerken en ideeën kunnen delen tijdens de walking diner en dit voor een nog bloeiendere toekomst in de bouw. 

We kijken ernaar uit om u daar te verwelkomen!Inschrijven is gratis, maar verplicht via onderstaande link.

INSCHRIJVEN DOE JE HIER

 

Je Gyproc platen, op maat geleverd voor je project ! | Bouw Info Limburg

Je Gyproc platen, op maat geleverd voor je project !

Meest Recente Posts

Schrijf u hier in & ontvang als eerste ons laatste nieuws per mail

In de kijker

Hoe kunnen wij u helpen?

Heeft u vragen of wenst u meer informatie over onze aankomende evenementen? Neem dan contact met ons op.

Contacteer Ons