Bouw Info Limburg nodigt u uit: Infosessie over Duurzame Dakbedekking en Isolatie Innovaties


Ben je een bouwprofessional die graag vooroploopt in duurzaamheid en innovatie? Dan kun je niet anders dan deze infosessie van Bouw Info Limburg bijwonen!

Word wijzer over de combi Derbigum met TR29 isolatie

Hoe zit het nou precies met de combinatie van Derbigum dakbedekking en TR29 isolatie? Laat ons je meenemen in een diepgaande presentatie waar de technische finesse en energie-efficiëntie van deze combinatie uit de doeken wordt gedaan.

Neem een standpunt in met het 'No Roof to Waste' programma

Het 'No Roof to Waste’ programma is een revolutionaire stap naar een circulaire economie. Maar wat betekent dit nu concreet voor jouw projecten? Ontdek het tijdens onze interactieve sessie!

No Roof to Waste
No Roof to Waste

Ontdek hoe recyclage en ons NT gamma het verschil maken

Benieuwd naar de praktijkvoorbeelden waar Derbigum zijn 'New Technology' gamma, met 30% recyclaat in het eindproduct, heeft toegepast? Laat deze kans niet liggen om te zien hoe dit in de praktijk het verschil maakt!

Maak kennis met het Planet Passionate Programma

Het Planet Passionate Program en de Glycolyse installatie in Winterswijk, die binnenkort in werking treedt samen met de nieuwe lijn, zijn slechts een voorproefje van wat je kunt verwachten van onze vooruitstrevende blik op duurzaamheid.

Planet Passionate Report Kingspan
Planet Passionate Report Kingspan

Verken de veelzijdige Kingspan Group

Met de boodschap 'binnen de groep hebben we oplossingen voor elke applicatie', zal Kingspan Group hun indrukwekkende portfolio presenteren. Je vindt er verschillende isolatiematerialen en systeemoplossingen die perfect aansluiten bij jouw specifieke eisen.

Bouw Info Limburg, jouw Limburgs bouwplatform, brengt professionals samen om te netwerken, kennis te delen en de toekomst van bouwen vorm te geven. Met onze 16 marktleiders aan je zijde ben je verzekerd van de nieuwste inzichten en culinaire genoegheden.

Details:

20.06.2024 Aanvang 18u00 Einde 23u00

Locatie: Bouw Info Limburg, Riemsterweg 300, 3740 Bilzen

Inschrijving is gratis, maar verplicht.

Duik in de wereld van duurzaam bouwen en laat je inspireren door de experts. Ben je klaar om je te mengen in de discussie en te netwerken met gelijkgestemden? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes en evenementen bij Bouw Info Limburg, waar bouwprofessionals samenkomen.

Bezoek onze website voor meer informatie en om je aan te melden.

Maak het verschil in jouw projecten en zet samen met ons de stap naar een mooie bouwtoekomst. Wij zien je graag op onze infosessie!

inschrijven doe je hier

 

Lekken Dichten | Bouw Info Limburg

Het zeer veelzijdige produkt COLMATEX repareert lekkages op daken, terrassen, tegels, fittingen, goten, kanalen, pvc leidingen, ventilageopeningen, afdichtingen

Meest Recente Posts

Schrijf u hier in & ontvang als eerste ons laatste nieuws per mail

In de kijker

Hoe kunnen wij u helpen?

Heeft u vragen of wenst u meer informatie over onze aankomende evenementen? Neem dan contact met ons op.

Contacteer Ons