Duurzame inspiraties voor een stijlvolle toekomst - SVK


Schrijf je vandaag nog in voor de infosessie van 18.04.2024 in Bilzen.

In een wereld die voortdurend evolueert en waar de roep om duurzaamheid steeds luider klinkt, staat SVK aan de voorhoede om deze uitdagingen aan te gaan. Wij geloven dat het onze verantwoordelijkheid is om niet alleen in het heden te voorzien, maar ook rekening te houden met de impact op de toekomstige generaties. Duurzaamheid en stijl gaan bij SVK hand in hand, en wij zijn trots om inspirerende en milieubewuste oplossingen te kunnen bieden voor de bouw- en ontwerpgemeenschap.

Innovatie Vermengd met Traditie

Ons assortiment van bouwmaterialen weerspiegelt een diep respect voor traditionele bouwmethoden, vermengd met een innovatieve benadering. Wij benutten de nieuwste technologieën om producten te ontwikkelen die niet alleen duurzaam zijn, maar ook de esthetische uitstraling hebben die architecten en bouwers wensen.

Milieuvriendelijke Materialen

SVK zet zich in voor het gebruik van milieuvriendelijke materialen die minder belastend zijn voor onze planeet. Onze geavanceerde productieprocessen minimaliseren afval en bevorderen de recycling van materialen, zodat we onze ecologische voetafdruk kunnen verkleinen en een groenere toekomst kunnen creëren.

Duurzaam Design

SVK gelooft dat duurzaamheid hand in hand gaat met design. Onze producten zijn gecreëerd met een gevoel voor stijl, zodat ze niet alleen functioneel zijn, maar ook bijdragen aan de visuele en culturele waarde van elke constructie. Wij moedigen architecten en ontwerpers aan om duurzame producten te integreren in hun projecten, voor gebouwen die zowel mooi als milieubewust zijn.

Rotterdam, Nederland, Ornimat EST03 Cream
Rotterdam, Nederland, Ornimat EST03 Cream

Samenwerking voor de Toekomst

Als actief lid van Bouw Info Limburg, begrijpen we het belang van samenwerking om onze duurzame visie te realiseren. Wij staan klaar om samen te werken met andere marktleiders, professionals en klanten om samen een stijlvolle en duurzame toekomst te bouwen.

Bij SVK kijken we vooruit met optimisme en vastberadenheid. Geïnspireerd door onze missie en gewapend met innovatie, nodigen we u uit om samen met ons aan deze stijlvolle en duurzame reis te beginnen.

We nodigen je dan ook graag uit op onze infosessie in Bilzen met volgende onderwerpen :

  • Holcim : Go4Zero, een nieuwe cementfabriek in Obourg, koolstofarm bouwen niet langer een utopie ?
  • SVK : Duurzame inspiraties voor een stijlvolle toekomst.
  • Adlex : Juridische knelpunten bij Circulair bouwen

DONDERDAG 18 april 2024

Aanvang 18u30

Er is na de uiteenzetting uitgebreid de tijd om te netwerken tijdens het walking diner met de andere bouwprofessionals.

INSCHRIJVEN DOE JE HIER

Image description

Circulariteit en koolstofarm bouwen, game changer in onze bouwnijverheid ? | Bouw Info Limburg

Circulariteit en koolstofarm bouwen, game changer in onze bouwnijverheid ?

Meest Recente Posts

Schrijf u hier in & ontvang als eerste ons laatste nieuws per mail

In de kijker

Hoe kunnen wij u helpen?

Heeft u vragen of wenst u meer informatie over onze aankomende evenementen? Neem dan contact met ons op.

Contacteer Ons