Maakt No Roof To Waste het verschil in jouw project ?


Bent u als dakprofessional of bouwpromotor op zoek naar innovatieve oplossingen voor duurzaamheid en wilt u uw netwerk uitbreiden? Dan is het aankomende netwerkevenement van Bouw Info Limburg exact wat u nodig heeft. Op dit prestigieuze evenement zal Derbigum, één van onze zestien marktleiders en een pionier in de dakenindustrie, hun baanbrekende programma 'No Roof to Waste' voorstellen.

No roof to waste: Wat zijn de voordelen voor dakprofessionals en bouwpromotoren?

In de visie van Derbigum staat duurzaamheid centraal. Met 'No Roof to Waste' wordt een nieuwe standaard gezet in de industrie en zetten we gezamenlijk stappen naar een circulaire toekomst. Maar wat betekent dit nu concreet voor u als bouwprofessional?

Innovatie in de dakindustrie

Derbigum's 'No Roof to Waste' programma illustreert hoe innovatie de potentie heeft om de manier waarop we denken over daken, volledig om te gooien. Niet langer zijn het slechts beschermende constructies; ze worden ecologische troeven, energiebronnen en zelfs tuinen.

Duurzaamheid als verkoopargument

Duurzaamheid is een steeds belangrijker wordende overweging voor klanten. Door deel te nemen aan 'No Roof to Waste', kunt u uw klanten voorzien van milieuvriendelijke oplossingen. Dit programma kan een krachtig verkoopargument zijn in uw gesprekken met toekomstige opdrachtgevers.

Kansen voor netwerking en groei

Tijdens het Bouw Info Limburg evenement is er de unieke mogelijkheid om te netwerken met gelijkgestemden. Wie steekt er niet graag een licht op bij collega's of vindt een nieuwe samenwerkingspartner over een goed glas en voortreffelijk diner?

Bouw Info Limburg: De pilaren van kennis en connectie

Bouw Info Limburg treedt op als de brug tussen kennis en mensen - waarbij we staven dat 'samen beter bouwen' werkelijkheid wordt. Met onze negen jaarlijkse evenementen, inclusief presentaties van nieuwe technologieën en culinaire hoogstandjes, zijn we meer dan een organisatie – we zijn een gemeenschap van bouwexperts.

Het is van essentieel belang om voortdurend te innoveren en vooruit te kijken. Daarom nodigen we u, als deel van onze toegewijde community, uit om de presentatie van 'No Roof to Waste' door Derbigum bij te wonen. Kom te weten hoe u kunt bijdragen aan een groenere en meer duurzame bouwsector.

Sluit U aan bij onze community

Mis deze uitgelezen kans niet om de toekomst van de bouw mee te vormen en te discussiëren over de voordelen die 'No Roof to Waste' voor uw business kan hebben. Schrijf in voor het netwerkevenement via onze website en ontdek hoe we samen, als Bouw Info Limburg, bouwen aan ons mooiste avontuur: een duurzame toekomst.

Bouw Info Limburg, waar bouwprofessionals samenkomen om te netwerken, te leren en samen de toekomst van de bouw te vormen. Komt u ook?

inschrijven doe je hier

 

Revolutioneer uw dak met duurzame oplossingen van Kingspan. | Bouw Info Limburg

Revolutioneer uw dak met duurzame oplossingen van Kingspan.

Meest Recente Posts

Schrijf u hier in & ontvang als eerste ons laatste nieuws per mail

In de kijker

Hoe kunnen wij u helpen?

Heeft u vragen of wenst u meer informatie over onze aankomende evenementen? Neem dan contact met ons op.

Contacteer Ons