Revolutioneer uw dak met duurzame oplossingen van Kingspan.


Als platform voor bouwprofessionals begrijpt Bouw Info Limburg het belang van duurzame innovatie en voortdurende info sessie hieromtrent. Met veel enthousiasme kondigen wij aan dat tijdens ons aankomende Bouw Info Limburg netwerkevent een spotlight geworpen zal worden op Kingspan's Planet Passionate program.

Wat is Planet Passionate en wat betekend het voor jou als bouwprofessional ?

Planet Passionate, het betekenisvolle programma van Kingspan, heeft de industrie doen versteld staan. Maar wat betekent dit concreet? Dit is een trapping die de verantwoordelijkheid van het concern omarmt, gericht op duurzaamheid en milieubewustzijn. Kingspan’s visie omarmt de planeet hartstochtelijk, met doelstellingen die duidelijk tonen dat de bouwsector inderdaad groener, efficiënter, en innovatiever kan.

Innovaties

Kingspan, een van onze gewaardeerde leden, leidt met zijn baanbrekende producten. Wat kunnen de bezoekers verwachten tijdens het Bouw Info Limburg netwerkevent?

Product Highlights:

  • Innovatieve isolatiematerialen die zowel energiebesparend zijn als milieu impactverlagend.
  • BioKor is een Kingspan keurmerk dat onze productreeksen groepeert, die de voordelen van biologische processen benutten om de materiaal gebonden CO2 van isolatiematerialen te verminderen.

  Als onderdeel van ons Planet Passionate initiatief streven we naar aanzienlijke vooruitgang in de duurzaamheid van onze bedrijfsactiviteiten en onze producten. We hebben nu een stap voorwaarts gezet in het terugdringen van de materiaal gebonden CO2 van onze isolatiematerialen door gebruik te maken van de voordelen van biologische processen. Onze nieuwe isolatieproducten zijn gebaseerd op biologische grondstoffen, zoals hennep.  

Deze korte opsomming is slechts een voorproefje van wat Kingspan te bieden heeft tijdens het netwerkevent. Het volledige scala aan product oplossingen en diensten, gecombineerd met de krachtige visie van Planet Passionate, zal uitgebreid toegelicht worden.

Bouw Info Limburg is uw culinaire en informatieve gastheer van de avond, waar vragen zoals "Hoe kan ik duurzaamheid integreren in mijn projecten?" zullen worden beantwoord. Dit is uw gelegenheid om direct inzicht te krijgen in de visie en innovaties van Kingspan.

Samenwerking, Innovatie, Duurzaamheid

Bij Bouw Info Limburg vormen deze drie kernwoorden het fundament van ons platform. Onze netwerkevents zijn het kruispunt van kennisdeling en vooruitstrevend denken. Bouwprofessionals krijgen de kans om direct in gesprek te gaan met marktleiders zoals Kingspan, en zo directe inzichten en connecties op te bouwen die anders wellicht uit het zicht zouden blijven.

Bouw Info Limburg en Kingspan nodigen u uit voor deze samenkomst vol betekenisvolle gesprekken en baanbrekende inzichten.

Voor meer informatie en inschrijvingen, bezoek onze website Bouw Info Limburg .

INSCHRIJVEN DOE JE HIER

 

Bouw Info Limburg nodigt u uit: Infosessie over Duurzame Dakbedekking en Isolatie Innovaties | Bouw Info Limburg

Bouw Info Limburg nodigt u uit: Infosessie over Duurzame Dakbedekking en Isolatie Innovaties

Meest Recente Posts

Schrijf u hier in & ontvang als eerste ons laatste nieuws per mail

In de kijker

Hoe kunnen wij u helpen?

Heeft u vragen of wenst u meer informatie over onze aankomende evenementen? Neem dan contact met ons op.

Contacteer Ons